Nyt niitä saa! Nauti mehukkaat ja maukkaat veriappelsiinit rapeapohjaisen piirakan silkkisessä täytteessä.
Veriappelsiinipiiras
Nyt niitä saa! Nauti mehukkaat ja maukkaat veriappelsiinit rapeapohjaisen piirakan silkkisessä täytteessä.
Kun on tarve kokata vikkelästi, ota avuksesi marinoidut kanasuikaleet ja chilillä maustettu ruokakerma. Mausta siskonmakkarakeiton soppaliemi tomaattipyreellä ja lipstikalla.
Paista lounaaksi rivi rapeita pannusilakoita ja herkuttele ne helpon, raikkaan kastikkeen ja perunamuusin kanssa. Peittele seiti lempeän kermaisella mantelikuorrutuksella ja anna uunin hoitaa loput.
Anna lasagnelle uusi maku ja muoto: mausta juustokastike cacio e pepen tapaan reilusti pippurilla ja murenna lasagnelevyt rennosti tomaattikastikkeeseen. Täytä peltipizza jauhelihan sijaan vegaanisilla kebablastuilla ja kasviksilla.
Lauantaina syödään uuniperunoita. Sekoita pottujen seuraksi helppo täyte kanasta tai katkaravuista. Hauduta sunnuntaiksi murea pata, jota maustavat mehukkaat talviomenat ja smetanainen siiderikastike.
Paista perinteiset lihikset modernisti ilman rasvankäryä. Nauti iltapalaksi tai nappaa mukaan retkievääksi!
Kokoa alkupalaksi kasvislautanen itse tehdyillä suosikkidipeillä. Nauti pääruoaksi meheviä cheddar-kanapullia ranskalaiseen tapaan haudutetun sipulikastikkeen ja perunamuusin kera. Mausta jälkiruokamuffinssien suklainen taikina ja juustoinen kuorrute pikantilla veriappelsiinilla.
Taio tavalliset croissantit trendikkäiksi mantelicroissanteiksi. Nauti sellaisinaan tai kermalla ja vadelmilla täytettyinä laskiaiscroissanteina.