Huuhtele ja paloittele raparperi. Täytä höyrymehustimen alin osa vedellä. Kaada raparperipalat ja sokeri kerroksittain marjakehikkoon niin, että alimmainen ja päällimmäinen kerros on raparperia. Sulje kansi. Keitä noin 1 1/2 tuntia, kunnes raparperit ovat täysin pehmeitä. Ota ensimmäinen mehuerä n. 20 minuutin kiehumisen jälkeen kannuun ja kaada se takaisin raparperien päälle. Kun mehu on täysin kiehunut, pullota se. Valuta mehua keittimen letkusta hyvin pestyihin ja kuumennettuihin lasipulloihin. Täytä pullot aivan täyteen ja sulje pestyillä ja keitetyillä korkeilla välittömästi. Säilytä mehu viileässä paikassa. Tarjoiltaessa laimenna mehu vedellä tai kivennäisvedellä tai käytä kesäisissä booleissa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.