Aasialainen vegewokki

arvosana5/5

(2)arviota
4 Annosta

15 min

Kata pöytä valmiiksi, sillä wokkiruoka syntyy vikkelästi proteiinipitoisesta tofusta ja tuorekasviksista.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
100 gtäysjyvänuudeleita
200 g(1 pkt) tofua
2 rklrypsiöljyä
1 1/2 tlcurrya
200 g(1 rs) thai wok -tuorekasviksia (coop)
2 rklsoijakastiketta
1/2 kplruukkua korianteria

Valmistus

  1. 1

    Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.

    MääräAinesosa
    100 gtäysjyvänuudeleita
  2. 2

    Kuutioi tofu. Kuumenna 1 rkl öljyä ja ½ tl currya wokissa tai paistinpannulla. Ruskista kuutiot curryöljyssä. Siirrä lautaselle odottamaan.

    MääräAinesosa
    200 g(1 pkt) tofua
    2 rklrypsiöljyä
    1 1/2 tlcurrya
  3. 3

    Lisää pannulle 1 rkl öljyä ja 1 tl currya. Paista kasviksia curryöljyssä 2 minuuttia. Lisää nuudelit ja tofu. Mausta soijakastikkeella ja kuumenna nopeasti. Hienonna korianteria pinnalle.

    MääräAinesosa
    2 rklrypsiöljyä
    1 1/2 tlcurrya
    200 g(1 rs) thai wok -tuorekasviksia (coop)
    1/2 kplruukkua korianteria
    2 rklsoijakastiketta

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
9.7.2019
|
Päivitetty: 18.11.2025

Samankaltaisia reseptejä