Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Espanjalainen liha-makkarapata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(700 g) karjalanpaistilihaa
2 rkl
Öljyä
2 kpl
(noin 200 g) grillibalkan-makkaraa
1 kpl
Iso sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Paprikajauhetta
2 tl
Timjamia
1 kpl
Iso punainen paprika
2 rkl
Tomaattisosetta
1 tl
Chilikastiketta
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
2 dl
Punaviiniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista lihapalat öljyssä pannulla muutamassa erässä.Viipaloi makkarat ja kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää makkarat ja sipulit pannulle ja kääntele aineksia muutama minuutti, kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta lihaseos suolalla, pippurilla, paprikajauheella ja timjamilla.Nosta lihat pataan. Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta. Paloittele paprika ja lisää pataan tomaattisoseen, chilitahnan ja tomaattimurskan kanssa. Kaada punaviini päälle. Kypsennä pataa 200-asteissa uunissa noin 1,5 tuntia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.