Huuhtele kurkut ja lohko neljään osaan. Sekoita marinadin ainekset ja kääntele kurkut joukkoon. Anna maustua huoneenlämmössä kastikkeen valmistamisen ajan.
Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja siirrä jääkaappiin.
Grillaa kurkkuja 2–3 minuuttia välillä kääntäen, kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoa piparjuurikastikkeen kanssa.
Vinkki: Voit korvata avomaankurkut kahdella tuorekurkulla. Puolita pitkät kurkut ennen lohkomista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
121
508
9,5 g
2,3 g
4,5 g
4,5 g
0,8 g
3,8 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua tilliä hienonnettuna,
1 rkl piparjuuritahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli