Aloita kastikkeesta. Kuori ja raasta valkosipuli. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja laita jääkaappiin maustumaan.
Huuhtele kasvikset. Kuutioi tomaatit. Suikaloi kurkku ja sipulit. Revi salaatti. Viipaloi oliivit.
Leikkaa juusto 8 viipaleeksi. Sivele ne öljyllä molemmin puolin ja mausta oreganolla ja chilillä. Paista viipaleet kuumassa grillissä tai (parila)pannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Lämmitä tortillat grillissä tai pannulla. Levitä kastike tortilloille. Jaa halloumi ja kasvikset päälle. Taittele tortillat kääröiksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
535
2239
39,5 g
10,5 g
25,5 g
5,5 g
7,0 g
17,3 g
7,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl chilihiutaleita,
ripaus suolaa,
ripaus mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli