
Intialainen kukkakaali
Ainekset
Valmistus
Paloittele kukkakaali kukinnoiksi, puolita kukinnot. Sekoita öljy ja mausteet toisiinsa isossa kulhossa. Lisää kukkakaali ja kääntele seoksessa. Anna maustua hetki.
Asettele kukkakaalinkukinnot yhdeksi kerrokseksi uunivuokaan. Paahda 225-asteessa 15 minuuttia.
Lisää voi ja kääntele kukkakaaleja. Paahda edelleen noin 5 minuuttia. Siirrä tarjoiluastiaan ja silppua pinnalle minttua ja korianteria. Tarjoa jogurtin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
111
467
9,8 g
2,3 g
2,3 g
2,0 g
2,5 g
1,8 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Jauhettua korianteria,
1 tl Jauhettua juustokuminaa,
0,5 tl Kanelia,
1 tl Jauhettua inkivääriä,
Minttua,
Korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli