Juuressipsit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juuressipsit

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Maukkaat juuressipsit syntyvät bataatista, perunasta ja palsternakasta. Tarjoile suolaiset herkut yrteillä maustetun kermaviilikastikkeen kanssa.

Ainekset

2 kpl
Palsternakkaa
1 kpl
Bataatti
4 kpl
Perunaa
4 rkl
Öljyä
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja kuori kasvikset. Leikkaa ne ohuen ohuiksi lastuiksi esim. juustohöylällä tai kuorimaveitsellä tai monitoimikoneella. Nosta lastut kulhoon ja lorauta öljyä niiden päälle. Pyörittele, jotta öljy leviää tasaisesti. Levitä juureslastut leivinpaperoidulle pellille. Paista 175-asteisessa uunissa, kunnes lastut ovat hieman ruskistuneet ja muuttuneet rapeiksi. Mausta lastut suolalla ja tarjoa sipsit esim. yrteillä maustetun kermaviilikastikkeen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.7.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.