Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen kaalisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

400 g
Varhaiskaalia
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
(pieni) ananasta
1 dl
Kevytmajoneesia
1 dl
Kermaviiliä
50 - 100 g
Sinihomejuustoa
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
Persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raasta kaali ja porkkanat käsin tai monitoimikoneella. Paloittele valutettu ananas. Murenna sinihomejuusto. Sekoita juusto, mausteet, majoneesi ja kermaviili keskenään kastikkeeksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta maun mukaan. Tarjoa esimerkiksi grillatun makkaran kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.