Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ohita uusimmat korttijutut -karuselli
Juustoiset uuninauriit

Juustoiset uuninauriit

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Uunissa paistetut ja juustolla kuorrutetut nauriit maistuvat lisukkeena perunan tai riisin sijaan.

Ainekset

6 kpl
(n. 400 g) naurista
1/2 dl
Öljyä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
1 tl
Yrttiseosta
100 g
(2 dl) juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi nauriit. Levitä viipaleet uunivuokaan. Sekoita öljyyn suola, pippuri ja yrttiseos. Sekoita öljyseos naurisviipaleisiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

6 kpl
(n. 400 g) naurista
1/2 dl
Öljyä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
1 tl
Yrttiseosta
2

Lisää päälle juustoraaste ja jatka kypsentämistä vielä 10 minuuttia.

100 g
(2 dl) juustoraastetta
Miltä maistui?
Resepti:
Kaisa Nieminen
Kuvat:
Sami Repo
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 24.2.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

202

847

16,5 g

4,0 g

5,0 g

4,8 g

2,3 g

7,0 g

1,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Yrttiseosta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli