Juustokeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustokeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 l
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
4 kpl
Ranskanleipäviipaletta
100 g
Emmentaljuustoraastetta
50 g
Sinihomejuustoa
1 dl
Kevytkermaa
1/2 tl
Kuivattua kirveliä
Valkopippuria
1 rkl
Silputtua persiljaa
1 - 2 tl
Maissijauhoa suurustamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaihe 1Pane kattilaan vesi, lihaliemikuutiot ja leipäviipaleet.Vaihe 2 Anna seoksen kiehua noin 10 minuuttia ja soseuta keitto sauvasekoittimella.Vaihe 3 Lisää kattilaan juustoraasteet ja kerma. Keitä miedolla lämmöllä, hiljalleen sekoittaen, kunnes juusto on sulanut.Vaihe 4 Lisää mausteet ja tarkista maku. Suurusta tarvittaessa vesitilkkaan sekoitetulla maissijauholla. Koristele keitto silputulla persiljalla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.