Juustokeitto
Ainekset
Valmistus
Mittaa vesi kattilaan. Lisää liemikuutiot ja leipäviipaleet. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella.
Lisää juustot, kerma ja valkopippuri keittoon. Keitä miedolla lämmöllä ahkerasti sekoitellen, kunnes juustot ovat sulaneet. Tarkista maku.
Jos keitto on löysää, suurusta keitto sekoittamalla vesi ja maissijauho keskenään ja lisää suurus ohuena nauhana keittoon koko ajan sekoittaen. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
240
1004
15,8 g
9,8 g
12,5 g
2,0 g
0,5 g
12,3 g
3,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl maissitärkkelystä,
2 rkl persiljaa hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli