Juustokuorrutettu seiti - Yhteishyvä

Juustokuorrutettu seiti

Juustokuorrutettu seiti
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
200°C
Ruokavalio
Milloin viimeksi valmistit seitiä uunissa? Tämä juustokuorrutettu seiti tuo muistoja mieleen.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Pakasteseitiä
1/2 kpl
Purjoa
1/3 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua valkopippuria
1/2 tl
Currya
2 dl
Ruokakermaa
2 dl
Juustoraastetta
3 rkl
Hienonnettua tilliä

Näin teet

1

Nosta jäiset kalapalat uunivuokaan. Halkaise, huuhtele ja leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi. Kypsennä purjosuikaleita mikrossa täydellä teholla noin 30 sekunnin ajan. Mausta kalapalat suolalla, valkopippurilla sekä currylla. Levitä kalojen päälle purjoviipaleet. Valuta pinnalle ruokakerma ja ripottele lopuksi hienonnettu tilli sekä juustoraaste. Kypsennä vuokaa 200 asteisessa uunissa noin 25–30 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunasoseen ja salaatin kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
Muokattu: 7.1.2019
Jaa Somessa