Juustokuorrutettu seiti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustokuorrutettu seiti

Juustokuorrutettu seiti
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
200°C
Juustokuorrutettu seiti oli 1980-luvun hittiruokaa – ja se maistuu edelleen yhtä hyvältä. Mausta uuniseiti currylla ja viimeistele tillillä ja juustoraasteella.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
(1 pkt) seitifileetä (pakaste)
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua valkopippuria
1 tl
Currya
1/2 kpl
Purjoa
1/2 kpl
ruukkua tilliä
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
100 g
(2 dl) juustoraastetta

Näin teet

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Ota seiti huoneenlämpöön noin 15 minuutiksi. Leikkaa kala neljään annospalaan. Laita palat uunivuokaan ja mausta suolalla, pippurilla ja currylla.

400 g
(1 pkt) seitifileetä (pakaste)
1 tl
Currya
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua valkopippuria
2

Halkaise purjo pitkittäin, huuhdo ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Pane suikaleet mikronkestävään kulhoon ja kypsennä mikrossa täydellä teholla ½ minuuttia. Levitä purjoviipaleet kalapalojen päälle.

1/2 kpl
Purjoa
3

Silppua tilli ja lisää se purjon päälle. Lisää kerma. Ripottele juustoraaste pinnalle.

1/2 kpl
ruukkua tilliä
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
100 g
(2 dl) juustoraastetta
4

Kypsennä seitiä uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi keitettyjen perunoiden, herneiden ja sitruunalohkojen kera.

Resepti
Katri Schröder, Taina Salovaara
Kuvat
Ninna Lindström
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 27.6.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g13 g
Proteiinia24 g97 g
Rasvaa10 g39 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj846 3383
Energiaa kcal202 808

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 tl Rouhittua valkopippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g13 g
Proteiinia24 g97 g
Rasvaa10 g39 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj846 3383
Energiaa kcal202 808

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 tl Rouhittua valkopippuria

Resepti
Katri Schröder, Taina Salovaara
Kuvat
Ninna Lindström

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.