Puolita broilerin paistileikkeet. Laita lihat kulhoon. Lisää öljy, mausteet ja suola. Hiero mausteet lihojen pintaan. Anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia.
Jos käytät puisia grillitikkuja, liota niitä vedessä noin 30 minuuttia. Kuumenna grilli tai valmistele hiillos.
Halkaise aprikoosit ja poista kivet. Pujota lihapalat ja hedelmät varrastikkuihin. Grillaa vartaita keskilämmöllä, välillä käännellen, noin 15 minuuttia tai kunnes liha on kypsää.
Purista limen mehu. Tee soija-hunajakastike sekoittamalla kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi.
Tarjoa vartaat soija-hunajakastikkeen kera.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
189
793
7,8 g
0,8 g
17,0 g
15,3 g
1,8 g
10,8 g
4,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Paprikajauhetta,
2 tl Currya,
1 tl Suolaa,
Pitkää grillitikkua,
0,5 dl Tomaattipyreetä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli