Kantarellikastike - Yhteishyvä

Kantarellikastike

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1/2 l
Kantarelleja tai 1 tlk säilykekanttarelleja
2 dl
Kermaa
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
1 - 2 kpl
Rouhittua katajanmarjaa

Näin teet

1

Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sipulia ja sieniä öljyssä pannulla, kunnes neste on haihtunut. Jos käytät säilykesieniä, kuullota sipuli ensin ja lisää sienet myöhemmin.Lisää kerma sieni-sipuliseokseen ja hauduta kastiketta, kunnes se sakenee.Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella hienonnettuja katajanmarjoja. Tarjoile uusien perunoiden ja paistettujen kalojen kanssa.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.2.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa