Kasleripihvit ja kesäkurpitsarisotto - Yhteishyvä

Kasleripihvit ja kesäkurpitsarisotto

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Marinoitua kasleripihviä

KESÄKURPITSARISOTTO

1 kpl
(noin 300 g) kesäkurpitsa
1 kpl
Pieni sipuli
2 rkl
Oliiviöljyä
2 dl
Risotto- tai pitkäjyväistä riisiä
5 dl
Kasvislientä
1 rkl
Sitruunamehua
Hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa, basilikaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Valmista risotto. Pese ja kuutioi kesäkurpitsa. Paahda pinnoitetussa kasarissa kesäkurpitsaa hetki. Nosta kesäkurpitsat syrjään. Lisää kasariin loraus öljyä ja kuullota siinä sipulit. Lisää riisi ja kasvisliemi. Anna seoksen hautua miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes riisi on kypsää. Lisää lopuksi joukkoon kesäkurpitsat ja hienonnetut yrtit. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.Grillaa pihvit ja tarjoile kesäkurpitsarisoton kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.7.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa