Kasleripihvit ja kesäkurpitsarisotto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplmarinoitua kasleripihviä

Kesäkurpitsarisotto

1 kpl(noin 300 g) kesäkurpitsa
1 kplpieni sipuli
2 rkloliiviöljyä
2 dlrisotto- tai pitkäjyväistä riisiä
5 dlkasvislientä
1 rklsitruunamehua
hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa, basilikaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Valmista risotto. Pese ja kuutioi kesäkurpitsa. Paahda pinnoitetussa kasarissa kesäkurpitsaa hetki. Nosta kesäkurpitsat syrjään. Lisää kasariin loraus öljyä ja kuullota siinä sipulit. Lisää riisi ja kasvisliemi. Anna seoksen hautua miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes riisi on kypsää. Lisää lopuksi joukkoon kesäkurpitsat ja hienonnetut yrtit. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.Grillaa pihvit ja tarjoile kesäkurpitsarisoton kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä