Kasleripihvit ja kesäkurpitsarisotto

Nappaa talteen!
| 4 kpl | marinoitua kasleripihviä |
| Kesäkurpitsarisotto | |
|---|---|
| 1 kpl | (noin 300 g) kesäkurpitsa |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 2 dl | risotto- tai pitkäjyväistä riisiä |
| 5 dl | kasvislientä |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa, basilikaa | |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
- 1.
Valmista risotto. Pese ja kuutioi kesäkurpitsa. Paahda pinnoitetussa kasarissa kesäkurpitsaa hetki. Nosta kesäkurpitsat syrjään. Lisää kasariin loraus öljyä ja kuullota siinä sipulit. Lisää riisi ja kasvisliemi. Anna seoksen hautua miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes riisi on kypsää. Lisää lopuksi joukkoon kesäkurpitsat ja hienonnetut yrtit. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.Grillaa pihvit ja tarjoile kesäkurpitsarisoton kanssa.
Kasleripihvit ja kesäkurpitsarisotto
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | marinoitua kasleripihviä |
Kesäkurpitsarisotto | |
| 1 kpl | (noin 300 g) kesäkurpitsa |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 2 dl | risotto- tai pitkäjyväistä riisiä |
| 5 dl | kasvislientä |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa, basilikaa | |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
Valmistus
- 1
Valmista risotto. Pese ja kuutioi kesäkurpitsa. Paahda pinnoitetussa kasarissa kesäkurpitsaa hetki. Nosta kesäkurpitsat syrjään. Lisää kasariin loraus öljyä ja kuullota siinä sipulit. Lisää riisi ja kasvisliemi. Anna seoksen hautua miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes riisi on kypsää. Lisää lopuksi joukkoon kesäkurpitsat ja hienonnetut yrtit. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.Grillaa pihvit ja tarjoile kesäkurpitsarisoton kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























