Kasleripihvit ja kesäkurpitsarisotto | Risotot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasleripihvit ja kesäkurpitsarisotto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Marinoitua kasleripihviä

kesäkurpitsarisotto

1 kpl
(noin 300 g) kesäkurpitsa
1 kpl
Pieni sipuli
2 rkl
Oliiviöljyä
2 dl
Risotto- tai pitkäjyväistä riisiä
5 dl
Kasvislientä
1 rkl
Sitruunamehua
Hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa, basilikaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Valmista risotto. Pese ja kuutioi kesäkurpitsa. Paahda pinnoitetussa kasarissa kesäkurpitsaa hetki. Nosta kesäkurpitsat syrjään. Lisää kasariin loraus öljyä ja kuullota siinä sipulit. Lisää riisi ja kasvisliemi. Anna seoksen hautua miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes riisi on kypsää. Lisää lopuksi joukkoon kesäkurpitsat ja hienonnetut yrtit. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.Grillaa pihvit ja tarjoile kesäkurpitsarisoton kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.7.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.