Kasvisrisotto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvisrisotto

???
Annokset
4
Kasvisrisotto maistuu sellaisenaan tai lihan, kanan tai kalan lisäkkeenä. Mausta parmesaanilla, suolalla ja pippurilla.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Porkkana
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Oliiviöljyä
2 1/2 dl
Risottoriisiä
6 dl
Kasvislientä
3 rkl
Parmesaaniraastetta
Suolaa
Mustapippuria

Näin teet

1

Pese porkkana ja kesäkurpitsa. Kuutioi ne. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota kattilassa öljyssä kesäkurpitsakuutioita kunnes ne saavat väriä. Nosta syrjään. Lisää porkkanat ja sipulit sekä loraus öljyä. Kuullota muutama minuutti. Lisää riisi ja sekoita kunnes se on läpikuultavaa. Lisää lientä vähissä erissä imeyttäen se riisiin. Jatka hauduttamista ja liemen lisäämistä kunnes risotto on kypsää, noin 20 minuuttia. Lisää kesäkurpitsat. Mausta parmesaanilla, suolalla ja pippurilla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja43 g171 g
Proteiinia4 g16 g
Rasvaa8 g33 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj1128 4513
Energiaa kcal270 1078

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 3 rkl Parmesaaniraastetta

  • Suolaa

  • Mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja43 g171 g
Proteiinia4 g16 g
Rasvaa8 g33 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj1128 4513
Energiaa kcal270 1078

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 3 rkl Parmesaaniraastetta

  • Suolaa

  • Mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.