Kesäpyttipannu | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kesäpyttipannu

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Salottisipulia
3 kpl
Uuden sadon porkkanaa
150 g
Maustettua grillimakkaraa
10 kpl
Mielellään edellisenä päivänä keitettyä uutta perunaa
3 kpl
Kevätsipulin vartta
1 dl
Vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja
1/2 dl
Persiljasilppua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Cayennepippuria

lisäksi:

4 kpl
Paistettua kananmunaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat ja kypsennä paloja pannulla öljyssä. Lisää makkarapalat ja perunat. Paista edelleen pari minuuttia ja lisää oliivit ja persiljasilppu. Mausta ruoka. Tarjoile paistetun kananmunan kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.