Kesäpyttipannu
Ainekset
Valmistus
Paloittele perunat, porkkanat ja sipulit. Leikkaa varsiparsakaalit muutamaan osaan. Paloittele makkarat.
Kuumenna öljy pannulla. Paista perunoita, porkkanoita, varsiparsakaaleja ja sipulin valkoista osaa öljyssä käännellen muutama minuutti. Lisää makkarat ja jatka paistamista, kunnes kasvikset ja makkarat ovat saaneet hiukan väriä.
Lisää sipulin varsiosa pannulle. Mausta suolalla ja pippureilla.
Paista kananmunat ja tarjoa kesäpyttipannun kanssa.
Vinkki: Valmista pyttipannu grillin parilalla tai muurikkapannulla. Paloittele grillatut makkarat pyttipannuun vasta kypsentämisen jälkeen.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
512
2141
31,0 g
9,8 g
29,5 g
6,0 g
4,8 g
26,0 g
2,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus cayennepippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli