Kuori ja hienonna inkivääri sekä valkosipulinkynnet. Mittaa marinadin ainekset vahvaan pakastuspussiin tai laakeaan astiaan.
Leikkaa kassler pihveiksi ja lisää marinadin joukkoon. Nosta jääkaappiin marinoitumaan vähintään 6 tunniksi tai yön yli. Kääntele välillä, jotta liha marinoituu tasaisesti.
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen grillaamista. Pyyhi ylimääräinen marinadi talouspaperilla. Paista grillissä noin 8–10 minuuttia pihvien paksuudesta riippuen. Anna vetäytyä hetki peitettynä. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Vinkki: Voit grillata lihan kokonaisena. Käytä apuna paistomittaria. Paista lihan pintaan kaunis väri suoralla lämmöllä ja siirrä liha epäsuoraan lämpöön, kunnes mittari näyttää noin 80 astetta.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1475
353
24,2 g
8,8 g
4,5 g
1,2 g
0,7 g
28,3 g
4,7 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli