Korealainen grillattu kassler
Useita tunteja (josta 15 min aktiivista)

Nappaa talteen!
Kassler valmistuu helposti grillissä. Mausta liha korealaiseen tyyliin bulgogimarinadilla, joka valmistuu hetkessä. Laita liha marinoitumaan jo illalla, niin se ehtii maustumaan kunnolla.
| 850 g | kassleria |
| BULGOGIMARINADI | |
|---|---|
| 50 g | (n. 5 cm:n pala) inkivääriä |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 dl | soijakastiketta |
| 1/2 dl | riisiviinietikkaa |
| 1/2 dl | osterikastiketta |
| 1/2 dl | seesaminsiemeniä |
- 1.
Kuori ja hienonna inkivääri ja valkosipulinkynnet. Mittaa marinadin ainekset vahvaan pakastuspussiin tai laakeaan astiaan.
- 2.
Leikkaa kassler pihveiksi ja lisää marinadin joukkoon. Nosta jääkaappiin marinoitumaan vähintään 6 tunniksi tai yön yli. Kääntele välillä, jotta liha marinoituu tasaisesti.
- 3.
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen grillaamista. Pyyhi ylimääräinen marinadi talouspaperilla. Paista grillissä noin 8–10 minuuttia pihvien paksuudesta riippuen. Anna vetäytyä hetki peitettynä. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Korealainen grillattu kassler
Kassler valmistuu helposti grillissä. Mausta liha korealaiseen tyyliin bulgogimarinadilla, joka valmistuu hetkessä. Laita liha marinoitumaan jo illalla, niin se ehtii maustumaan kunnolla.
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 850 g | kassleria |
BULGOGIMARINADI | |
| 50 g | (n. 5 cm:n pala) inkivääriä |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 dl | soijakastiketta |
| 1/2 dl | riisiviinietikkaa |
| 1/2 dl | osterikastiketta |
| 1/2 dl | seesaminsiemeniä |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna inkivääri ja valkosipulinkynnet. Mittaa marinadin ainekset vahvaan pakastuspussiin tai laakeaan astiaan.
Määrä Ainesosa 50 g (n. 5 cm:n pala) inkivääriä 2 kpl valkosipulinkynttä 1 dl soijakastiketta 1/2 dl riisiviinietikkaa 1/2 dl osterikastiketta 1/2 dl seesaminsiemeniä - 2
Leikkaa kassler pihveiksi ja lisää marinadin joukkoon. Nosta jääkaappiin marinoitumaan vähintään 6 tunniksi tai yön yli. Kääntele välillä, jotta liha marinoituu tasaisesti.
Määrä Ainesosa 850 g kassleria - 3
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen grillaamista. Pyyhi ylimääräinen marinadi talouspaperilla. Paista grillissä noin 8–10 minuuttia pihvien paksuudesta riippuen. Anna vetäytyä hetki peitettynä. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Vinkki: Voit grillata lihan kokonaisena. Käytä apuna paistomittaria. Paista lihan pintaan kaunis väri suoralla lämmöllä ja siirrä liha epäsuoraan lämpöön, kunnes mittari näyttää noin 80 astetta.
Ravintosisältö
353
Energiaa kcal
1475
Energiaa kj
24,2 g
Rasvaa
8,8 g
Tyydyttynyttä rasvaa
4,5 g
Hiilihydraatteja
1,2 g
Sokereita
0,7 g
Kuituja
28,3 g
Proteiinia
4,7 g
Suolaa
353
Energiaa kcal
1475
Energiaa kj
24,2 g
Rasvaa
8,8 g
Tyydyttynyttä rasvaa
4,5 g
Hiilihydraatteja
1,2 g
Sokereita
0,7 g
Kuituja
28,3 g
Proteiinia
4,7 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























