Kuori ja hienonna inkivääri sekä valkosipulinkynnet. Mittaa marinadin ainekset vahvaan pakastuspussiin tai laakeaan astiaan.
Leikkaa kassler pihveiksi ja lisää marinadin joukkoon. Nosta jääkaappiin marinoitumaan vähintään 6 tunniksi tai yön yli. Kääntele välillä, jotta liha marinoituu tasaisesti.
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen grillaamista. Pyyhi ylimääräinen marinadi talouspaperilla. Paista grillissä noin 8–10 minuuttia pihvien paksuudesta riippuen. Anna vetäytyä hetki peitettynä. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Vinkki: Voit grillata lihan kokonaisena. Käytä apuna paistomittaria. Paista lihan pintaan kaunis väri suoralla lämmöllä ja siirrä liha epäsuoraan lämpöön, kunnes mittari näyttää noin 80 astetta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
353
1475
24,2 g
8,8 g
4,5 g
1,2 g
0,7 g
28,3 g
4,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli