Kukkakaalipihvit ja tsatsiki
30 min (josta 15 min aktiivista)
12 Kappaletta
Paista helpot kasvispihvit kukkakaalista ja fetajuustosta. Nopeisiin kukkakaalipihveihin tarvitset vain muutaman aineksen. Nauti pihvit yhdessä tsatsikin kanssa.
Ainekset
Valmistus
1
Huuhtele kukkakaali, poista lehdet ja leikkaa kannasta pala pois. Raasta kaali ja feta karkeaksi raasteeksi. Sekoita kaali, feta, munat ja jauhot kulhossa.
500 g
kukkakaalia
200 g
(1 pkt) fetajuustoa
3 kpl
kananmunaa
1/2 dl
vehnäjauhoja
2
Paista pannulla öljyssä miedolla lämmöllä pieniä pihvejä. Anna pihvien ruskistua molemmin puolin. Tarjoa tsatsikin ja esimerkiksi salaatin kanssa.
2 rkl
rypsiöljyä
200 g
(1 rs) valmista tsatsikia tai itse tehtyä
Vinkki: Valmista pihvien seuraksi tsatsikia.
Lisää aiheesta
Resepti:
Hanne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 8.8.2022
|Muokattu: 28.10.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
172
720
12,8 g
5,1 g
3,6 g
1,5 g
1,0 g
10,3 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli