Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kukkakaalipihvit ja tsatsiki

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Paista helpot kasvispihvit kukkakaalista ja fetajuustosta. Nopeisiin kukkakaalipihveihin tarvitset vain muutaman aineksen. Nauti pihvit yhdessä tsatsikin kanssa.

Ainekset

500 g
kukkakaalia
200 g
(1 pkt) fetajuustoa
3 kpl
kananmunaa
1/2 dl
vehnäjauhoja

Lisäksi

2 rkl
rypsiöljyä

Tarjoiluun

200 g
(1 rs) valmista tsatsikia tai itse tehtyä (linkki vinkissä)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele kukkakaali, poista lehdet ja leikkaa kannasta pala pois. Raasta kaali ja feta karkeaksi raasteeksi. Sekoita kaali, feta, munat ja jauhot kulhossa.

500 g
kukkakaalia
200 g
(1 pkt) fetajuustoa
3 kpl
kananmunaa
1/2 dl
vehnäjauhoja
2

Paista pannulla öljyssä miedolla lämmöllä pieniä pihvejä. Anna pihvien ruskistua molemmin puolin. Tarjoa tsatsikin ja esimerkiksi salaatin kanssa.

2 rkl
rypsiöljyä
200 g
(1 rs) valmista tsatsikia tai itse tehtyä (linkki vinkissä)

Vinkki: Valmista pihvien seuraksi tsatsikia.

Miltä maistui?(10 arviota)
Resepti:
Hanne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 8.8.2022
|
Muokattu: 26.8.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

172

720

12,8 g

5,1 g

3,6 g

1,5 g

1,0 g

10,3 g

0,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli