Huuhtele kukkakaali, poista lehdet ja leikkaa kannasta pala pois. Raasta kaali ja feta karkeaksi raasteeksi. Sekoita kaali, feta, munat ja jauhot kulhossa.
Paista pannulla öljyssä miedolla lämmöllä pieniä pihvejä. Anna pihvien ruskistua molemmin puolin. Tarjoa tsatsikin ja esimerkiksi salaatin kanssa.
Vinkki: Valmista pihvien seuraksi tsatsikia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
172
720
12,8 g
5,1 g
3,6 g
1,5 g
1,0 g
10,3 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli