Tee barbecuekastike. Kuori ja halkaise valkosipulit. Mittaa kastikkeen ainekset vettä ja maizenaa lukuun ottamatta kattilaan. Sekoita vesi ja maizena kulhossa. Kiehauta kastike ja sekoita maizenaseos joukkoon. Keitä 5 minuuttia. Kaada isoon kulhoon.
Säädä uuni 200 asteeseen. Irrota kukkakaalista lehdet ja kanta. Huuhtele ja kuivaa kukkakaali. Irrota kukinnot noin 4 cm:n paloiksi. Kääntele palat barbequekastikkeessa. Siirrä ne leivinpaperin päälle pellille ja paahda uunissa noin 20 minuuttia. Kokeile kypsyyttä haarukalla. Wingsit saavat jäädä napakoiksi.
Yhdistä dipin ainekset ja tarjoa wingsien kera.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
358
1500
12,0 g
7,5 g
49,0 g
45,3 g
4,3 g
9,3 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 tl savupaprikaa,
1 tl cayennepippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli