Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kvinoa-juuressalaatti

timer-icon45 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Kokoa värikäs, lämmin salaatti uunijuureksista, kvinoasta, tofusta ja rucolasta.

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
4 kpl
Ruusukaalia
2 kpl
Pientä punajuurta
1 rkl
Öljyä
1/4 tl
Suolaa
1 dl
Kvinoaa
100 g
Tofua
1 kpl
Ruukku rucolaa

Kastike

1 rkl
Öljyä
1 rkl
Balsamicoa
1/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele juurekset, puolita ruusukaalit. Pane kasvikset uunivuokaan, valuta päälle öljy, mausta suolalla. Paahda kasviksia 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

2 kpl
Porkkanaa
4 kpl
Ruusukaalia
2 kpl
Pientä punajuurta
1 rkl
Öljyä
1/4 tl
Suolaa
2

Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele tofu. Kokoa annokset lautasille, pirskota päälle kastiketta.

1/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
1 rkl
Balsamicoa
1 rkl
Öljyä
100 g
Tofua
1 kpl
Ruukku rucolaa
1 dl
Kvinoaa

Vinkki: Tee kerralla uunikasviksia parille aterialle.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.9.2016
|
Muokattu: 22.9.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

328

1375

17,5 g

2,0 g

26,5 g

8,5 g

7,5 g

10,5 g

1,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli