Aloita kastikkeesta. Rouhi pähkinät. Sekoita sitruunanmehu, öljy, sinappi ja mausteet keskenään. Lisää pähkinärouhe kastikkeeseen.
Paloittele keitetyt ja kuoritut perunat kulhoon ja sekoita kastike joukkoon. Nosta jääkaappiin maustumaan.
Huuhtele pavut. Poista kannat ja leikkaa pavut noin 3 cm:n paloiksi. Paista lohisuikaleita ja papuja öljyssä pannulla 5–7 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat kypsiä.
Yhdistä kaikki ainekset ja tarjoa heti.
Hyvästi hävikki: Hyödynnä salaatissa aiemmalta aterialta ylijääneet keitetyt perunat.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
489
2046
26,0 g
2,8 g
39,5 g
6,3 g
4,5 g
19,0 g
3,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli