Kuori ja kuutioi makkara. Ruskista kevyesti öljyssä pannulla.
Kuori ja kuutioi juurekset. Huuhtele purjo ja leikkaa se renkaiksi.
Kuumenna vesi kattilassa. Lisää veteen lihaliemikuutio ja laakerinlehti. Lisää juurekset ja keitä noin 15 minuuttia, kunnes juurekset ovat lähes kypsiä.
Sekoita keittoon makkarat ja tomaattisose. Mausta basilikalla. Anna kiehua vielä hetki.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa. Viimeistele halutessasi hienonnetulla persiljalla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1319
315
18,8 g
5,0 g
24,5 g
5,3 g
3,5 g
10,0 g
1,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 l Vettä,
1 kpl Laakerinlehti,
(ripaus suolaa),
(3 rkl hienonnettua persiljaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli