Makkara-omenapyttipannu

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
5 kplkeitettyä perunaa
1 kplsipuli
2 kplporkkanaa
250 glenkkimakkaraa
1 rklöljyä
1 kplomena
suolaa
rouhittua mustapippuria
persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja kuutioi perunat ja porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori makkara ja leikkaa pieniksi paloiksi.

    Ruskista makkaranpalat kuivalla pannulla. Siirrä makkarat syrjään. Kuumenna öljy pannulla. Lisää sipuli ja porkkanat. Kääntele hetki. Lisää perunat. Kuori ja paloittele joukkoon omena. Lisää makkarat.

    Paista hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna pinnalle persiljaa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Suolaa, Rouhittua mustapippuria, Persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä