Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makkara-omenapyttipannu

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

5 kpl
Keitettyä perunaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Porkkanaa
250 g
Lenkkimakkaraa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Omena
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi perunat ja porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori makkara ja leikkaa pieniksi paloiksi.

Ruskista makkaranpalat kuivalla pannulla. Siirrä makkarat syrjään. Kuumenna öljy pannulla. Lisää sipuli ja porkkanat. Kääntele hetki. Lisää perunat. Kuori ja paloittele joukkoon omena. Lisää makkarat.

Paista hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna pinnalle persiljaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

237

991

13,5 g

4,3 g

20,0 g

4,5 g

2,0 g

7,5 g

1,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli