Makkara-omenapyttipannu | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makkara-omenapyttipannu

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

5 kpl
Keitettyä perunaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Porkkanaa
250 g
Lenkkimakkaraa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Omena
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja kuutioi perunat ja porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori makkara ja leikkaa pieniksi paloiksi.

Ruskista makkaranpalat kuivalla pannulla. Siirrä makkarat syrjään. Kuumenna öljy pannulla. Lisää sipuli ja porkkanat. Kääntele hetki. Lisää perunat. Kuori ja paloittele joukkoon omena. Lisää makkarat.

Paista hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna pinnalle persiljaa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

991

237

13,5 g

4,3 g

20,0 g

4,5 g

2,0 g

7,5 g

1,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli