Sekoita valeluliemi, jossa on vain vähän rasvaa sen vuoksi, että sitä on aina porsaanlihassa.Leikkaa lihat tukeviksi kuutioiksi ja voitele valeluliemellä, jos haluat niihin enemmän makua. Mausta kuutioita 1/2-1 tuntia huoneenlämmössä tai muutama tunti jääkaapissa.Kuori ja kiehauta salottisipulit puolikypsiksi. Kesäsipulit voit grillata sellaisinaan 2-4 palaan lohkottuina.Puhdista ja paloittele kasvikset tukeviksi paloiksi. Pistele tomaatit.Pujota kaikki ainekset vuorotellen vartaisiin niin, että väliin tulee tasaisesti rypytetty puolikas pekoninviipaletta, josta tulee kaikkeen lisämakua. Jos tiedät joukossa olevan kasvissyöjän, tee hänelle omat kasvisvartaat samoista aineksista ilman lihoja.Valele vartaat kastikkeella ja jätä odottamaan. Kypsennä ne huoneenlämpöisinä grillin jälkihehkussa. Kypsymisaika on noin 15 minuuttia. Valele vartaita välillä.Liha-kasvisvartaiden kanssa ei välttämättä tarvita muuta - ei edes salaattia. Hyvä jälkiruoka ja kahvi riittävät.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.