Halkaise mango litteän kiven vierestä kahdeksi puolikkaaksi. Kuori puolikkaat ja paloittele hedelmäliha.
Kuutioi kurkku. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Hienonna yrtit. Murenna feta.
Pese ja raasta limen kuori.
Asettele salaatti, kasvikset, mangot ja fetamurut vadille tai lautasille. Mausta limen kuorella, suolalla ja pippurilla.
Purista kahden limen mehu. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Hienonna minttu. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset ja soseuta.
Sekoita kastike salaattiin juuri ennen tarjoamista.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1962
469
46,8 g
3,3 g
8,5 g
8,5 g
3,3 g
3,5 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukku basilikaa,
Limen kuori,
0,25 tl (¼ tl) suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Limen mehu,
Chili,
Ruukkua minttua,
0,5 tl Suolaa,
0,5 tl Sokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli