Halkaise mango litteän kiven vierestä kahdeksi puolikkaaksi. Kuori puolikkaat ja paloittele hedelmäliha.
Kuutioi kurkku. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Hienonna yrtit. Murenna feta.
Pese ja raasta limen kuori.
Asettele salaatti, kasvikset, mangot ja fetamurut vadille tai lautasille. Mausta limen kuorella, suolalla ja pippurilla.
Purista kahden limen mehu. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Hienonna minttu. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset ja soseuta.
Sekoita kastike salaattiin juuri ennen tarjoamista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
615
2572
57,8 g
10,0 g
13,8 g
8,5 g
1,8 g
10,3 g
3,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl Ruukku basilikaa,
0,5 kpl Ruukku minttua,
1 kpl Limen kuori,
Rouhittua mustapippuria,
2 kpl Limen mehu,
0,5 kpl Ruukku minttua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli