Marokkolainen kyssäkaali-lohisalaatti
Ainekset
Sitruuna-tahinikastike
Valmistus
Kuori kyssäkaali, suikaloi se ja punakaali. Paloittele päärynät. Kuori ja suikaloi sipuli. Hienonna minttu. Yhdistä kasvikset kulhossa, lisää sitruunan mehu, hunaja ja suola. Puristele kasviksia käsin niin, että kaali hieman pehmenee ja kasvikset maustuvat.
Siirrä salaatti tarjoiluastiaan ja paloittele savukala päälle.
Yhdistä sitruuna-tahinikastikkeen ainekset teho- tai sauvasekoittimen kulhossa ja sekoita tasaiseksi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
351
1471
24,5 g
4,8 g
12,5 g
11,5 g
8,5 g
15,3 g
3,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl Ruukku minttua,
0,5 tl Juustokuminaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli