Minestronekeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Minestrone keitto kinkku

Minestronekeitto

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Minestronekeitto on herkullinen liha-vihanneskeitto, jonka maun täydentää kinkku sekä pinnalle ripoteltava parmesaanijuustoraaste.

Ainekset

150 g
Palvikinkku
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Purjo (pieni)
100 g
Selleriä
200 g
Keräkaalia
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 dl
Tomaattisosetta
100 g
Vihreitä papuja
1/2 dl
Pastaa (riisiä)
1 1/4 l
Lihalientä
Persiljaa

lisäksi

50 g
Parmesaaniraastetta (tai emmental)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa kinkku suikaleiksi ja hienonna sipuli. Kuullota ne yhdessä isossa kattilassa.

150 g
Palvikinkku
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
2

Suikaloi kasvikset ohuiksi suikaleiksi. Lisää kattilaan kasvikset, murskattu valkosipuli, riisi tai pasta ja tomaattisose. Jos käytät tuoreita papuja, lisää myös ne paloiteltuina.

1 kpl
Purjo (pieni)
200 g
Keräkaalia
1 kpl
Porkkana
100 g
Selleriä
100 g
Vihreitä papuja
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 dl
Pastaa (riisiä)
1 dl
Tomaattisosetta
3

Sekoita ainekset ja lisää lihaliemi. Keitä 20 minuuttia. Lisää pakastepavut ja keitä 5–10 minuuttia eli kunnes ainekset ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää hienonnettu persilja.

1 1/4 l
Lihalientä
Persiljaa
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Nygård
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.