Suikaloi kinkku ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Paista kinkkua ja sipuleita öljyssä kattilassa, kunnes sipulit ovat kuullottuneet.
Huuhtele kasvikset. Kuori porkkana ja selleri. Leikkaa porkkana, selleri, purjo ja kaali suikaleiksi ja lisää kattilaan.
Lisää kattilaan tomaattisose, pasta, vesi ja liemikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoitellen. Keitä noin 15 minuuttia.
Lisää pavut ja keitä vielä 5 minuuttia.
Sekoita persilja keittoon. Tarkista keiton maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa juustoraasteen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
234
978
12,3 g
3,5 g
13,3 g
7,3 g
4,3 g
14,0 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(ripaus suolaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli