Mustaherukkatuorepuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Mustaherukkatuorepuuro

Mustaherukkatuorepuuro

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maidoton tuorepuuro syntyy kauramaidosta ja kaurahiutaleista. Mustaherukat tuovat puuroon makua ja väriä. Anna tuorepuuron turvota vähintään kolmen tunnin ajan tai yön yli.

Ainekset

3 dl
Kaurahiutaleita
1 dl
Auringonkukansiemeniä
1/2 tl
Suolaa
2 dl
Pakastemustaherukoita
5 dl
Kauramaitoa
1 - 2 rkl
Hunajaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kulhossa kuivat aineet. Soseuta mustaherukat sauvasekoittimella tai haarukalla karkeaksi ja lisää kauramaidon kanssa puuroainesten joukkoon. Anna puuron turvota vähintään kolmen tunnin ajan tai yön yli. Makeuta hunajalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2014
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1323

316

12,3 g

1,5 g

38,0 g

16,0 g

6,5 g

9,3 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli