Mustaherukkatuorepuuro - Yhteishyvä

Mustaherukkatuorepuuro

Mustaherukkatuorepuuro
Annokset
4
Maidoton tuorepuuro syntyy kauramaidosta ja kaurahiutaleista. Mustaherukat tuovat puuroon makua ja väriä. Anna tuorepuuron turvota vähintään kolmen tunnin ajan tai yön yli.
Jaa Somessa

Ainekset

3 dl
Kaurahiutaleita
1 dl
Auringonkukansiemeniä
1/2 tl
Suolaa
2 dl
Pakastemustaherukoita
5 dl
Kauramaitoa
1 - 2 rkl
Hunajaa

Näin teet

1

Sekoita kulhossa kuivat aineet. Soseuta mustaherukat sauvasekoittimella tai haarukalla karkeaksi ja lisää kauramaidon kanssa puuroainesten joukkoon. Anna puuron turvota vähintään kolmen tunnin ajan tai yön yli. Makeuta hunajalla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2014
Muokattu: 9.8.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja38 g152 g
Proteiinia9 g37 g
Rasvaa12 g49 g
Kuituja7 g26 g
Energiaa kj1323 5293
Energiaa kcal316 1264

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja38 g152 g
Proteiinia9 g37 g
Rasvaa12 g49 g
Kuituja7 g26 g
Energiaa kj1323 5293
Energiaa kcal316 1264

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 tl Suolaa

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.