Mustaherukkatuorepuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Mustaherukkatuorepuuro

Mustaherukkatuorepuuro

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maidoton tuorepuuro syntyy kauramaidosta ja kaurahiutaleista. Mustaherukat tuovat puuroon makua ja väriä. Anna tuorepuuron turvota vähintään kolmen tunnin ajan tai yön yli.

Ainekset

3 dl
Kaurahiutaleita
1 dl
Auringonkukansiemeniä
1/2 tl
Suolaa
2 dl
Pakastemustaherukoita
5 dl
Kauramaitoa
1 - 2 rkl
Hunajaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita kulhossa kuivat aineet. Soseuta mustaherukat sauvasekoittimella tai haarukalla karkeaksi ja lisää kauramaidon kanssa puuroainesten joukkoon. Anna puuron turvota vähintään kolmen tunnin ajan tai yön yli. Makeuta hunajalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2014
Muokattu: 9.8.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1323

316

12,3 g

1,5 g

38,0 g

16,0 g

6,5 g

9,3 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli