Nakkikeitto
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Nakkikeittoon saa uutta makua sulatejuustolla, currylla ja persiljalla.
Ainekset
300 g
Nakkeja
1/2 kpl
Pakasteperuna-keittokasviksia
5 - 7 dl
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
100 g
Kevytsulatejuustoa
1 tl
Currya
1 dl
Tomaattipyreetä
Mustapippuria
Nippu persiljaa
Näin teet
1
Keitä keittokasviksia 20 minuuttia lihaliemessä. Lisää juusto nokareina ja mausteet ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää paloitellut nakit ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku ja lisää hienonnettu persilja.
Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 15.11.2018