Paloittele nakit. Paahda ne kuivalla pannulla.
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää kaikki ainekset persiljaa lukuun ottamatta ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä 10–15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Viimeistele silputulla persiljalla. Tarjoa keitto leivän kanssa.
Vinkki: Korvaa nakit lenkki- tai siskonmakkaralla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
309
1292
16,0 g
6,8 g
17,5 g
10,8 g
5,8 g
18,5 g
3,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 l Vettä,
1 tl Currya.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli