Paloittele nakit. Paahda ne kuivalla pannulla.
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää kaikki ainekset persiljaa lukuun ottamatta ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä 10–15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Viimeistele silputulla persiljalla. Tarjoa keitto leivän kanssa.
Vinkki: Korvaa nakit lenkki- tai siskonmakkaralla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1302
311
16,0 g
6,8 g
17,8 g
11,0 g
6,0 g
18,8 g
3,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 l Vettä,
1 tl Currya.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli