Nopea sitruuna-kanapasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Nopea sitruuna-kanapasta

Nopea sitruuna-kanapasta

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Sitruuna maustaa nopean kanapastan. Herkullisen täyteläiseen sitruunapastaan käytetään juustotortelloneja ja sekaan sujautetaan paistettuja broccolineja. Lisää halutessasi tuoretta timjamia tai salviaa.

Ainekset

410 g
(1 rs) broilerin fileeleikkeitä (miedosti suolattu)
2 1/2 rkl
rypsiöljyä
200 g
(1 rs) broccolineja
1 kpl
sitruuna
500 g
(2 rs) juustotäytteisiä tortelloneja
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
(tuoretta timjamia tai salviaa)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna ½ rkl öljyä isolla paistinpannulla. Paista broilerileikkeet kypsiksi. Siirrä sivuun odottamaan.

410 g
(1 rs) broilerin fileeleikkeitä (miedosti suolattu)
2

Broilerin kypsyessä pane tortellonien keitinvesi kuumenemaan. Huuhtele broccolinit ja leikkaa neljään osaan. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori. Purista puolikkaan sitruunan mehu. Revi irti timjamin- tai salvianlehdet.

200 g
(1 rs) broccolineja
1 kpl
sitruuna
(tuoretta timjamia tai salviaa)
3

Keitä tortelloneja pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna sillä aikaa 1 rkl öljyä pannulla ja paista broccolineja muutama minuutti, kunnes ne hieman pehmenevät. Kääntele yrtit ja sitruunankuori joukkoon. Viipaloi broileri. Lisää valutetut tortellonit ja broileriviipaleet broccolinien joukkoon. Viimeistele sitruunanmehulla, pippurilla ja 1 rkl:lla öljyä.

500 g
(2 rs) juustotäytteisiä tortelloneja
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
Resepti:
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 22.10.2020
Muokattu: 27.10.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.