Paahdetut juuripersiljat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Paahdetut juuripersiljat

Paahdetut juuripersiljat

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Paahda makeat juuripersiljat uunijuuresten tapaan ja tarjoa esimerkiksi broilerin lisukkeena.

Ainekset

500 g
juuripersiljaa
2 rkl
juoksevaa hunajaa
2 rkl
margariinia
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Säädä uuni 225 asteeseen. Kuori ja lohko juuripersiljat. Laita lohkot uunivuokaan. Valuta päälle hunaja. Lisää margariini nokareina. Mausta suolalla ja pippurilla.

500 g
juuripersiljaa
2 rkl
juoksevaa hunajaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
1/2 tl
suolaa
2 rkl
margariinia
2

Kypsennä uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Käännä kerran kypsennyksen aikana.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 23.9.2019
Muokattu: 14.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.