Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Paahdetut juuripersiljat

Paahdetut juuripersiljat

timer-icon30 min  (josta 10 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Joko olet maistanut juuripersiljaa? Paahda juuripersiljat uunijuuresten tapaan hunajalla maustettuna ja tarjoa esimerkiksi broilerin lisukkeena.

Ainekset

500 g
juuripersiljaa
2 rkl
juoksevaa hunajaa
2 rkl
margariinia
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori ja lohko juuripersiljat. Laita lohkot uunivuokaan. Valuta päälle hunaja. Lisää margariini nokareina. Mausta suolalla ja pippurilla.

500 g
juuripersiljaa
2 rkl
juoksevaa hunajaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
1/2 tl
suolaa
2 rkl
margariinia
2

Kypsennä uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Käännä kerran kypsennyksen aikana.

Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 23.9.2019
|
Muokattu: 3.3.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

163

681

6,0 g

2,3 g

22,8 g

15,0 g

5,8 g

0,8 g

0,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli