Paahdetut juuripersiljat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahdetut juuripersiljat

Paahdetut juuripersiljat
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
225°C
Paahda makeat juuripersiljat uunijuuresten tapaan ja tarjoa esimerkiksi broilerin lisukkeena.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
juuripersiljaa
2 rkl
juoksevaa hunajaa
2 rkl
margariinia
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Säädä uuni 225 asteeseen. Kuori ja lohko juuripersiljat. Laita lohkot uunivuokaan. Valuta päälle hunaja. Lisää margariini nokareina. Mausta suolalla ja pippurilla.

500 g
juuripersiljaa
2 rkl
juoksevaa hunajaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
1/2 tl
suolaa
2 rkl
margariinia
2

Kypsennä uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Käännä kerran kypsennyksen aikana.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 23.9.2019
Muokattu: 14.10.2019
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.