Sulata paisti jääkaapissa (1 vrk). Poista lihasta kalvot.
Valmista maustetahna. Sekoita öljyyn rosmariini, timjami, mustapippuri, suola ja pilkotut valkosipulinkynnet. Hiero tahna lihaan. Nosta paisti pussiin ja anna marinoitua 2 vrk. Käännä pussia tarvittaessa.
Ota paisti huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista ja hiero suola lihan pintaan. Voit halutessasi lisätä kasviksia paistopussiin. Paloittele kasvikset ja asettele ne paistopussin pohjalle. Työnnä lihalämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan. Nosta paisti pussiin kasvisten päälle. Sulje pussi ja leikkaa kulmaan saksilla reikä, jotta höyry ei puhkaise pussia. Kypsennä 130 asteessa n. 3 tuntia. Kypsän lampaan sisälämpötila on n. 75 astetta.
Kaada liemi pussin aukosta siivilän läpi kattilaan. Valmista siitä myöhemmin kastike. Poista kasvikset ja nosta liha folion päälle. Kääri liha folioon ja anna levähtää n. puoli tuntia ennen leikkaamista.
Valmista kastike lihan levähtäesä. Kuumenna liemi. Jos ruokailijoita on enemmän, valmista kastiketta kaksinkertainen määrä. Sekoita vehnäjauhoista ja vedestä löysä suurus ja kaada se kiehuvan liemen joukkoon koko ajan sekoittaen. Keitä muutama minuutti. Lisää kerma ja mausteet.
Leikkaa paisti ja tarjoa kastikkeen ja perunoiden kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.