Raasta juusto raastimen hienoimmalla terällä. Hienonna tilli. Säästä osa tillistä koristeluun. Yhdistä kulhossa kastikkeen ainekset ja nosta jääkaappiin maustumaan.
Kuivaa kalan pinta. Paloittele neljään osaan. Kuumenna öljy ja voi pannulla. Vaahdon laskettua paista kalapaloja keskilämmöllä 2–3 minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle tilliä ja tarjoa jogurttikastikkeen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
382
1599
25,3 g
12,0 g
3,0 g
2,8 g
—
35,8 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli