Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paneroitu hauki

timer-icon30 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Kananmunasta, vehnäjauhoista ja korppujauhoista tehty kaksinkertainen leivitys tuo haukifileisiin ihanan rapean pinnan! Panerointi pitää fileet sisältä mehevinä, antaa makua ja tuo kauniin kullanruskean paistopinnan.

Ainekset

Ainekset

600 g
haukifileetä (ruodotonta)
2 kpl
kananmunaa
3/4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
1 1/2 dl
korppujauhoja

Paistamiseen

2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
voita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuivaa kalan pinta. Paloittele neljään osaan. Vatkaa munien rakenne rikki syvällä lautasella. Mittaa toiselle lautaselle vehnäjauhot ja mausteet sekä kolmannelle korppujauhot. Pyöräytä fileet ensin vehnäjauhoseoksessa, karista ylimääräinen pois. Pyöräytä sitten munassa, valuta ylimääräinen pois. Lopuksi pyöräytä korppujauhoissa.

600 g
haukifileetä (ruodotonta)
2 kpl
kananmunaa
3/4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
1 1/2 dl
korppujauhoja
2

Kuumenna öljy ja voi pannulla. Vaahdon laskettua paista kalapalat kullanruskeiksi keskilämmöllä 2−3 minuuttia molemmin puolin tai kunnes kala on kypsää. Nosta kalapalat talouspaperin päälle. Tarjoa esimerkiksi perunamuusin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
voita
Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 21.2.2021
|
Muokattu: 14.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

383

1602

16,3 g

5,3 g

22,8 g

0,5 g

1,3 g

35,8 g

1,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli