Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paprika-makkaravartaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Nauti grillimakkara vaihteeksi vartaissa. Tarjoa kurkkusalaatilla ryyditetyn sinappidipin kanssa.

Ainekset

2 kpl
Lihaisia makkaroita
1 kpl
(200 g) padron-grillipaprikoita
2 kpl
Paprikaa

Sinappidippi

2 dl
Majoneesia
1/2 dl
Täysjyväsinappia
2 rkl
Kurkkusalaattia
2 rkl
Persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita dipin ainekset keskenään. Siirrä jääkaappiin maustumaan.

Kuumenna grilli. Leikkaa makkarat noin 5 cm paloiksi. Huuhtele paprikat. Poista paprikoista kannat ja siemenet. Paloittele paprikat. Padron-paprikat voi grillata kokonaisina.

Pujota makkarat ja paprikat grillivartaisiin. Grillaa keskilämmöllä usein käännellen, kunnes makkarat ovat kuumia ja paahtuneet sopivasti.

Tarjoa makkaravartaiden kanssa sinappidippiä ja salaattia.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Elvi Rista
Julkaistu: 26.6.2017
|
Muokattu: 28.11.2018

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

520

2176

50,5 g

6,8 g

9,3 g

9,3 g

1,8 g

8,3 g

1,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli