Paprika-makkaravartaat

Nauti grillimakkara vaihteeksi vartaissa. Tarjoa kurkkusalaatilla ryyditetyn sinappidipin kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kpllihaisia makkaroita
1 kpl(200 g) padron-grillipaprikoita
2 kplpaprikaa

Sinappidippi

2 dlmajoneesia
1/2 dltäysjyväsinappia
2 rklkurkkusalaattia
2 rklpersiljaa

Valmistus

  1. 1

    Sekoita dipin ainekset keskenään. Siirrä jääkaappiin maustumaan.

    Kuumenna grilli. Leikkaa makkarat noin 5 cm paloiksi. Huuhtele paprikat. Poista paprikoista kannat ja siemenet. Paloittele paprikat. Padron-paprikat voi grillata kokonaisina.

    Pujota makkarat ja paprikat grillivartaisiin. Grillaa keskilämmöllä usein käännellen, kunnes makkarat ovat kuumia ja paahtuneet sopivasti.

    Tarjoa makkaravartaiden kanssa sinappidippiä ja salaattia.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 rkl Persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Elvi Rista
19.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä