Sekoita dipin ainekset keskenään. Siirrä jääkaappiin maustumaan.
Kuumenna grilli. Leikkaa makkarat noin 5 cm paloiksi. Huuhtele paprikat. Poista paprikoista kannat ja siemenet. Paloittele paprikat. Padron-paprikat voi grillata kokonaisina.
Pujota makkarat ja paprikat grillivartaisiin. Grillaa keskilämmöllä usein käännellen, kunnes makkarat ovat kuumia ja paahtuneet sopivasti.
Tarjoa makkaravartaiden kanssa sinappidippiä ja salaattia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2176
520
50,5 g
6,8 g
9,3 g
9,3 g
1,8 g
8,3 g
1,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli