Huuhtele paprikat. Halkaise kantoineen pitkittäin niin, että syntyy kaksi syvää venettä. Poista siemenet, mutta jätä kannat paikoilleen. Asettele paprikat pellille leivinpaperin päälle tai isoon vuokaan ja tue toisiaan vasten.
Riko munat kaatonokalliseen kannuun tai kulhoon. Vatkaa joukkoon jogurtti, ruohosipuli, mustapippuri ja suola. Kaada munakasseos paprikoihin.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia, kunnes munakkaat ovat hieman hyytyneet. Murustele pinnalle salaattijuusto ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1150
275
16,0 g
7,3 g
10,3 g
10,3 g
3,0 g
19,8 g
2,3 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli