Papu-aurinkokuivattutomaattitahna - Yhteishyvä

Papu-aurinkokuivattutomaattitahna

???
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Pavuista ja aurinkokuivatuista tomaateista tehty maukas tahna maistuu leivän päällä, salaatin lisäkkeenä tai vaikkapa uuniperuna-aterialla. Siirrä valmis tahna suoraan tarjoiluastiaan ja valuta päälle hieman öljyä. Tahna säilyy noi neljä päivää jääkaapissa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(400/ 265 g) esikeitettyjä ruskeita papuja
1 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja
2 rkl
Tomaattisosetta
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Sitruunamehua
3/4 tl
Jauhettua korianteria
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Oliiviöljyä

Näin teet

1

Huuhtele ja valuta purkkipavut. Soseuta pavut tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.

Lisää loput aineet ja soseuta tasaiseksi levittyväksi tahnaksi. Siirrä tahna tarjoiluastiaan ja valuta päälle hieman öljyä. Levite säilyy noin 4 päivää jääkaapissa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.7.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g23 g
Proteiinia2 g10 g
Rasvaa6 g35 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj326 1953
Energiaa kcal78 467

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Tomaattisosetta

  • Valkosipulinkynttä

  • 2 rkl Sitruunamehua

  • 0,75 tl Jauhettua korianteria

  • 0,5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g23 g
Proteiinia2 g10 g
Rasvaa6 g35 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj326 1953
Energiaa kcal78 467

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Tomaattisosetta

  • Valkosipulinkynttä

  • 2 rkl Sitruunamehua

  • 0,75 tl Jauhettua korianteria

  • 0,5 tl Suolaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.