Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Piparjuuriraitakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Kurkkua
2 dl
Turkkilaista jogurttia
3 rkl
Piparjuuritahnaa
1/2 kpl
Valkosipulinkynttä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Purista kämmenellä neste pois leikkuulautaa vasten. Sekoita kurkkuraaste ja piparjuuritahna jogurtin joukkoon. Raasta joukkoon valkosipulinkynsi ja lisää mausteet.

Sekoita ainekset ja anna maustua hetki ennen tarjoilua. Kastike sopii kalalle, lihalle ja kasviksille.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

65

272

5,0 g

3,5 g

2,8 g

2,8 g

0,3 g

2,3 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 rkl Piparjuuritahnaa,

Valkosipulinkynttä,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli