Pippurinen nyhtöbroileri
Ainekset
Näin teet
Säädä uuni 150 asteeseen. Kuori ja lohko sipuli. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Laita broilerit ja sipulit korkeareunaiseen uunivuokaan.
Mittaa kattilaan vesi, siirappi, soijakastike ja ketsuppi. Murenna sekaan liemikuutio. Rouhi mustapippurit karkeiksi. Lisää puolet pippureista liemeen ja säästä loput viimeistelyyn. Kiehauta liemi ja kaada vuokaan broilerien päälle. Peitä foliolla.
Kypsennä broilereita uunissa noin 2 tuntia. Nosta koivet liemestä ja anna jäähtyä hetki. Irrota liha luista ja revi suikaleiksi. Lisää 2–3 rkl lientä suikaleiden sekaan. Rouhi roseepippurit. Ripottele rouhitut rosee- ja mustapippurit broilerin pinnalle.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 8 g | 31 g |
Proteiinia | 50 g | 201 g |
Rasvaa | 9 g | 37 g |
Kuituja | 0 g | 1 g |
Energiaa kj | 1344 | 5377 |
Energiaa kcal | 321 | 1284 |
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 8 g | 31 g |
Proteiinia | 50 g | 201 g |
Rasvaa | 9 g | 37 g |
Kuituja | 0 g | 1 g |
Energiaa kj | 1344 | 5377 |
Energiaa kcal | 321 | 1284 |