Pane paloitellut chilit, valkosipulinkynnet, paprikajauhe ja punaviinietikka teholeikkuriin tai monitoimikoneeseen. Anna koneen käydä hetki. Lisää viinietikka, öljy, suola ja pippuri. Käytä konetta vielä hetki.
Paloittele koipi-reisipalat kolmeen osaan. Pane palat muovipussiin, lisää päälle marinadi. Sulje pussi ja puristele sitä niin, että kaikki palat ovat mausteliemen peitossa. Pane kanapalat uunivuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 45–55 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
614
2567
45,5 g
12,0 g
4,5 g
4,5 g
2,0 g
46,3 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
2 tl Paprikajauhetta,
1 tl Sormisuolaa,
0,5 tl Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli