Leikkaa pitaleivät pieniksi kolmioiksi. Laita leivät leivinpaperille pelille. Valuta öljy leiville, kääntele sekaisin. Lisää Fallerot pellille. Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
Huuhtele kasvikset. Viipaloi kurkku. Halkaise paprika, poista siemenet ja viipaloi paprika. Kuivaa salaatti ja rucola, revi suupaloiksi.
Asettele salaattipohja lautasille. Lisää päälle loput ainekset. Tarjoa hummuksen, salsan ja jogurtin kanssa.
Vinkki: Fallerot voit korvata falafeleillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
322
1347
9,3 g
2,3 g
45,5 g
5,8 g
5,0 g
12,0 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
hummusta,
tomaattisalsaa,
paksua maustamatonta jogurttia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli