Paista lihasuikaleet kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi. Siirrä pataan. Lisää sinappi, lihaliemi ja rosmariini. Mausta reilusti pippurilla. Anna lihan hautua liedellä kannen alla 30 minuuttia. Viipaloi sienet, silppua sipuli. Paista öljyssä ja lisää pataan. Anna hautua 10 minuuttia. Lisää smetana, hillosipulit ja tilkka lientä. Kuumenna. Silppua pinnalle persiljaa. Tarjoa uunissa paistettujen lohkoperunoiden kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
358
1499
28,0 g
12,3 g
5,3 g
2,8 g
1,3 g
20,5 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Rosmariinia,
Suolaa,
Mustapippuria,
Silputtua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli