Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Possua metsästäjän tapaan

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maukkaassa metsästäjän padassa on herkkusieniä ja smetanaa, mausteina muun muassa rosmariinia. Tarjoa possupata uunissa paistettujen lohkoperunoiden kanssa.

Ainekset

400 g
Porsaan lihasuikaleita
200 g
Herkkusieniä
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
3 dl
Lihalientä
2 tl
Sinappia
1 tl
Rosmariinia
1 dl
Smetanaa
1 dl
Hillosipuleita + tilkka vettä
Suolaa
Mustapippuria
Silputtua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista lihasuikaleet kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi. Siirrä pataan. Lisää sinappi, lihaliemi ja rosmariini. Mausta reilusti pippurilla. Anna lihan hautua liedellä kannen alla 30 minuuttia. Viipaloi sienet, silppua sipuli. Paista öljyssä ja lisää pataan. Anna hautua 10 minuuttia. Lisää smetana, hillosipulit ja tilkka lientä. Kuumenna. Silppua pinnalle persiljaa. Tarjoa uunissa paistettujen lohkoperunoiden kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.1.2016
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

358

1499

28,0 g

12,3 g

5,3 g

2,8 g

1,3 g

20,5 g

1,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Rosmariinia,

Suolaa,

Mustapippuria,

Silputtua persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli