Possua metsästäjän tapaan - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Possua metsästäjän tapaan

???
Annokset
4
Ruokavalio
Maukkaassa metsästäjän padassa on herkkusieniä ja smetanaa, mausteina muun muassa rosmariinia. Tarjoa possupata uunissa paistettujen lohkoperunoiden kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Porsaan lihasuikaleita
200 g
Herkkusieniä
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
3 dl
Lihalientä
2 tl
Sinappia
1 tl
Rosmariinia
1 dl
Smetanaa
1 dl
Hillosipuleita + tilkka vettä
Suolaa
Mustapippuria
Silputtua persiljaa

Näin teet

1

Paista lihasuikaleet kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi. Siirrä pataan. Lisää sinappi, lihaliemi ja rosmariini. Mausta reilusti pippurilla. Anna lihan hautua liedellä kannen alla 30 minuuttia. Viipaloi sienet, silppua sipuli. Paista öljyssä ja lisää pataan. Anna hautua 10 minuuttia. Lisää smetana, hillosipulit ja tilkka lientä. Kuumenna. Silppua pinnalle persiljaa. Tarjoa uunissa paistettujen lohkoperunoiden kanssa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.1.2016
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g21 g
Proteiinia21 g82 g
Rasvaa28 g112 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj1499 5995
Energiaa kcal358 1432

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Rosmariinia

  • Suolaa

  • Mustapippuria

  • Silputtua persiljaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g21 g
Proteiinia21 g82 g
Rasvaa28 g112 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj1499 5995
Energiaa kcal358 1432

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Rosmariinia

  • Suolaa

  • Mustapippuria

  • Silputtua persiljaa

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.