Provencen broileripihvit ja tomaatticouscous | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Provencen broileripihvit ja tomaatticouscous

Fork and knife
1 Annosta
Fork and knife
1 Annosta

Ainekset

4 kpl
Broilerin ohitleikettä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Suolaa
1 rkl
Provencale-yrttiseosta

tomaatticouscous

1 kpl
(200 g) paseerattua tomaattia
1 1/2 dl
Vettä
Punaista chilirouhetta
1/2 kpl
Punaista paprikaa
2 1/2 dl
Couscousia
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Sitruunamehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Öljyä broilerileikkeet kevyesti pinnalta ja mausta ne.Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti, vesi, chilirouhe ja pieniksi pilkottu paprika. Lisää joukkoon couscous. Nosta kattila syrjään ja anna couscousin hautua kannen alla 5 minuuttia.Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi ja lisää mausteet, öljy ja sitruunamehu. Grillaa leikkeet miedolla lämmöllä. Tarjoile couscousin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.7.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.