Valmista kastike. Silppua korianteri. Yhdistä kaikki ainekset.
Kuori ja suikaloi porkkana. Kuutioi tomaatit. Suikaloi salaatti. Valmista mieleisesi täyte:
Kasvistäyte: Leikkaa kalafilee parin sentin nahattomiksi viipaleiksi. Ruskista kalapalat voi-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kasvistäyte: Paista jauhista öljyssä pannulla noin 2 minuuttia. Mausta chilimausteseoksella.
Kuumenna rieskat öljytilkassa pannulla. Siirrä talouspaperin päälle. Taita rieskat kevyesti kahtia. Laita jauhis tai kala ja kasvikset rieskojen väliin. Valuta päälle kastiketta. Nauti heti.
Vinkki: Tarjoa tacojen kanssa myös chili- ja limeviipaleita.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
665
2783
25,0 g
9,8 g
70,5 g
8,3 g
6,3 g
35,0 g
4,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli