Rieskatacot
Ainekset
KALATÄYTE
KASVISTÄYTE
KORIANTERI-CHILIKASTIKE
LISÄKSI
Vinkki: Tarjoa tacojen kanssa myös chili- ja limeviipaleita.
Näin teet
Valmista kastike. Silppua korianteri. Yhdistä kaikki ainekset.
Kuori ja suikaloi porkkana. Kuutioi tomaatit. Suikaloi salaatti. Valmista mieleisesi täyte:
Kasvistäyte: Leikkaa kalafilee parin sentin nahattomiksi viipaleiksi. Ruskista kalapalat voi-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kasvistäyte: Paista jauhista öljyssä pannulla noin 2 minuuttia. Mausta chilimausteseoksella.
Kuumenna rieskat öljytilkassa pannulla. Siirrä talouspaperin päälle. Taita rieskat kevyesti kahtia. Laita jauhis tai kala ja kasvikset rieskojen väliin. Valuta päälle kastiketta. Nauti heti.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 70 g | 278 g |
Proteiinia | 35 g | 139 g |
Rasvaa | 25 g | 100 g |
Kuituja | 6 g | 22 g |
Energiaa kj | 2746 | 10985 |
Energiaa kcal | 656 | 2625 |
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 70 g | 278 g |
Proteiinia | 35 g | 139 g |
Rasvaa | 25 g | 100 g |
Kuituja | 6 g | 22 g |
Energiaa kj | 2746 | 10985 |
Energiaa kcal | 656 | 2625 |