Rieskatacot - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rieskatacot

Rieskatacot
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Valmista tacot vaihteeksi supisuomalaisittain. Valitse rieskakuoren täytteeksi makusi mukaan kalaa tai jauhista.
Jaa Somessa

Ainekset

8 kpl
(1 pkt) ohrarieskoja
2 tl
rypsiöljyä

KALATÄYTE

300 g
siika-, kuha- tai kirjolohifileetä
1/2 rkl
voita
1/2 rkl
rypsiöljyä
3/4 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria

KASVISTÄYTE

250 g
(1 pkt) jauhista (esim. Mifu)
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
chilimausteseosta

KORIANTERI-CHILIKASTIKE

1
ruukku korianteria
150 g
(1 prk) ranskankermaa
2 rkl
makeaa chilikastiketta

LISÄKSI

1 kpl
porkkana
8 kpl
kirsikkatomaattia
1 kpl
ruukku jääsalaattia

Vinkki: Tarjoa tacojen kanssa myös chili- ja limeviipaleita.

Näin teet

1

Valmista kastike. Silppua korianteri. Yhdistä kaikki ainekset.

1
ruukku korianteria
150 g
(1 prk) ranskankermaa
2 rkl
makeaa chilikastiketta
2

Kuori ja suikaloi porkkana. Kuutioi tomaatit. Suikaloi salaatti. Valmista mieleisesi täyte:

1 kpl
porkkana
8 kpl
kirsikkatomaattia
1 kpl
ruukku jääsalaattia
3

Kasvistäyte: Leikkaa kalafilee parin sentin nahattomiksi viipaleiksi. Ruskista kalapalat voi-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja pippurilla.

300 g
siika-, kuha- tai kirjolohifileetä
1/4 tl
valkopippuria
3/4 tl
suolaa
1/2 rkl
voita
1/2 rkl
rypsiöljyä
4

Kasvistäyte: Paista jauhista öljyssä pannulla noin 2 minuuttia. Mausta chilimausteseoksella.

Kuumenna rieskat öljytilkassa pannulla. Siirrä talouspaperin päälle. Taita rieskat kevyesti kahtia. Laita jauhis tai kala ja kasvikset rieskojen väliin. Valuta päälle kastiketta. Nauti heti.

8 kpl
(1 pkt) ohrarieskoja
2 tl
rypsiöljyä
250 g
(1 pkt) jauhista (esim. Mifu)
1 tl
chilimausteseosta
1 rkl
rypsiöljyä
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 23.9.2019
Muokattu: 8.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja70 g278 g
Proteiinia35 g139 g
Rasvaa25 g100 g
Kuituja6 g22 g
Energiaa kj2746 10985
Energiaa kcal656 2625

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja70 g278 g
Proteiinia35 g139 g
Rasvaa25 g100 g
Kuituja6 g22 g
Energiaa kj2746 10985
Energiaa kcal656 2625
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.