Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rucolaperunat

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Rucolaa, sitruunaa, valkosipulia ja mausteita. Helpot ja herkulliset rucolaperunat maistuivat lihan ja kanan kanssa.

Ainekset

1 kg
Keitettyjä pieniä perunoita
3 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sitruunan mehu
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Sormisuolaa
Rouhittua mustapippuria
50 g
Rucolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise jäähtyneet perunat. Paista perunoita pannulla öljyssä, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää joukkoon sitruunamehu, puristetut valkosipulinkynnet ja mausteet. Pyöräytä sekaisin ja kaada perunat kulhoon. Sekoita joukkoon rucola.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 10.11.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.