Tee röstit. Säädä uuni 200 asteeseen. Sulata perunasekoitus kulhossa mikrossa. Sekoita juusto ja suola joukkoon. Jaa seos leivinpaperille pellille 12 keoksi. Painele sentin paksuisiksi pihveiksi. Paista uunissa 25 minuuttia.
Valmista kastike. Kiehauta voi kattilassa. Pese ja raasta limen kuori. Laita keltuaiset, vesi ja kuoriraaste sauvasekoittimen kulhoon. Laita sauvasekoitin pohjalle ja käynnistä se. Valuta kirkas voi kulhoon sekoittimen käydessä; lopeta ennen kuin valkoinen sakka valuu kastikkeeseen. Mausta suolalla ja 2 rkl:lla limen mehua. Sekoita jogurtti joukkoon.
Leikkaa sulaneet kuhafileet 2–3 osaan. Mittaa jauhot lautaselle, mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele kalat jauhoissa. Paista voissa molemmin puolin.
Tarjoa kuha kastikkeen ja röstiperunoiden kanssa.
Vinkki: Tarjoa pääruoan kanssa höyrytettyä parsaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
666
2790
42,5 g
24,5 g
23,3 g
1,8 g
3,0 g
46,5 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
lime.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli