Kuumenna kattilassa vesi, liemikuutio, pippurit ja laakerinlehdet.
Pese ja kuori perunat ja porkkanat. Paloittele perunat. Halkaise porkkanat pitkittäin puoliksi ja leikkaa viipaleiksi. Huuhtele fenkoli. Halkaise fenkoli, poista kova kanta ja leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi.
Lisää kasvikset kattilaan ja keitä 10–15 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
Kasvisten kypsyessä kuivaa tofun pinta esimerkiksi talouspaperilla. Kuutioi tofu. Paista öljyssä pannulla kullanruskeiksi.
Hienonna tilli. Sekoita tilli, tofu ja suola keittoon. Tarjoa esimerkiksi rapean ruisleivän kanssa
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
189
789
6,3 g
0,8 g
21,3 g
3,8 g
4,0 g
9,3 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli