Mausta silakkafileet suolalla ja valkopippurilla. Anna maustua jääkaapissa noin 15 minuuttia.
Valmista täyte. Hienonna yrtit ja sekoita ne sinapin joukkoon.
Aseta puolet silakkafileistä työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Levitä pinnalle 1–2 tl yrttitäytettä. Laita päälle loput fileet.
Mittaa jauhot lautaselle ja kääntele täytetyt silakkafileet jauhoissa molemmin puolin.
Kuumenna öljy ja rasva isolla paistinpannulla. Paista silakkapihvit muutamassa erässä molemmin puolin kypsiksi ja kauniin ruskeiksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
421
1764
29,3 g
7,8 g
8,5 g
2,8 g
2,3 g
30,0 g
2,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl tilliä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli