Silakkapihvit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Silakkapihvit

Silakkapihvit pannulla
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruisjauhossa pyöriteltävät ja voissa paistettavat silakkapihvit ovat herkullinen arkiruoka.
Jaa Somessa

Ainekset

700 g
Silakkafileitä
1 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
3/4 dl
Ruisjauhoja
Suolaa
Mustapippuria

TÄYTE

1 dl
Hienonnettua tilliä
1 dl
Hienonnettua ruohosipulia
2 rkl
Sinappia
Öljyä ja margariinia paistamiseen

Näin teet

Aseta puolet silakkafileistä työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta fileet suolalla ja valkopippurilla.
1

Aseta puolet silakkafileistä työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta fileet suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita täyteen ainekset keskenään.
2

Sekoita täyteen ainekset keskenään.

Jaa täyte silakkafileiden päälle.
3

Jaa täyte silakkafileiden päälle.

Nosta päälle loput fileet.
4

Nosta päälle loput fileet.

Sekoita lautasella jauhot ja mausteet. Kääntele fileet jauhoseoksessa.
5

Sekoita lautasella jauhot ja mausteet. Kääntele fileet jauhoseoksessa.

Paista pannulla kummaltakin puolelta kypsiksi ja kauniin ruskeiksi.
6

Paista pannulla kummaltakin puolelta kypsiksi ja kauniin ruskeiksi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
Muokattu: 15.5.2019